Înregistrare

Primul pas pentru înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de la secţiunea “ÎNREGISTRARE ONLINE“. După înregistrare puteţi să vă logaţi în Pagina personală folosind numele de utilizator şi parola care aţi introdus-o în formular. Din Pagina personală puteţi să vă trimiteţi rezumatul, puteţi rezerva camera şi puteţi plăti serviciile rezervate.

Categoria de participant Până la data de 02.12.2020
(inclusiv)
Medic primar/specialist 250 lei
Medic rezident 125 lei
Asistent medical 50 lei
Student gratuit

Taxa de participare se poate plăti folosind una din următoarele metode:
– prin transfer bancar în contul – prin transfer bancar în contul EMMA COMPRODIMEX  Bucuresti, cod IBAN: RO81BUCU1571212606089RON, deschis la Alpha Bank. Vă rugăm să specificaţi pe ordinul de plată numele, prenumele participantului şi evenimentul.
online, prin intermediul aplicației de pe site-ul www.coloproctologiecongres.ro, accesând secţiunea „Plata serviciilor achiziţionate„, după autentificarea în Contul meu (este necesară înscrierea pe site pentru a putea accesa Pagina Personală).

Ulterior înregistrării, puteţi accesa pagina personală, în baza numelui de utilizator şi a parolei stabilite în formular pentru a trimite rezumate, pentru a rezerva cazare sau pentru a plăti online serviciile rezervate.

VALIDAREA ÎNREGISTRĂRII LA CONGRES
Înregistrarea dvs. la congres va fi validată după ce operatorul evenimentului primeşte copiile documentelor de plată sau a datelor din documentele de plată.
Copiile sau datele documentelor care atestă plata pot fi trimise folosind una dintre următoarele metode:
ONLINE
• prin completarea secţiunii “Plata serviciilor achiziţionate” din secţiunea Contul meu
• prin e-mail, ca document scanat şi ataşat e-mailului, pe adresa: coloproctologie@gmail.com

Pe documentul care atestă plata taxelor trebuie specificat lizibil numele participantului, oraşul şi menţiunea “ Congres Coloproctologie 2020 – Taxa participare„.
Participanţii care efectuează plăţi după data de 15 februarie 2019 trebuie să prezinte la Secretariatul congresului o copie a documentului prin care s-a efectuat plata.

Serviciile incluse în taxa de participare:
– accesul la lucrările stiintifice;
– diploma de participare cu credite EMC;