Informații generale

PERIOADĂ

3 – 5 decembrie 2020

 

LOCAȚIE

Hotel Crowne Plaza, București

ORGANIZATORI

Societatea Română de Coloproctologie
Societatea Română de Chirurgie
Asociația Română pentru Chirurgie
Endoscopică şi alte Tehnici Intervenționale
Societatea Română de Gastroenterologie şi Hepatologie
Societatea Română de Endoscopie Digestivă

DESPRE HOTELUL CROWNE PLAZA BUCUREŞTI


Crowne Plaza Bucharest se află în partea de nord a oraşului Bucureşti, lângă centrul de expoziţii RomExpo, la 500 de metri de Parcul Herăstrău şi la 18 minute de mers cu maşina de aeroport. WiFi este gratuit în toate zonele proprietăţii.

Oaspeţii pot beneficia de acces la internet de mare viteză, la un cost suplimentar. Toate camerele şi suitele au izolare fonică, aer condiţionat şi TV LED full HD cu conexiune HDMI şi VGA. Pentru un plus de confort, oaspeţii au la dispoziţie un uscător de păr, halate de baie şi articole de toaletă gratuite. Majoritatea unităților de cazare sunt prevăzute cu balcon. Oaspeţii care rezervă camere superioare beneficiază de acces la exclusivistul Club Lounge, situat la mezanin.

Centrul de spa și wellness Essenza are piscină, sală de fitness, hamam, saună uscată, saună cu aburi și frigidarium.

Hotelul are 16 săli de conferinţe complet echipate, cu o capacitate de până la 1500 de persoane. Oaspeţii au la dispoziţie şi un centru de afaceri. În grădină şi pe terasă se pot desfăşura petreceri în aer liber.

Hotelul se află într-o zonă de afaceri care găzduieşte sediile mai multor companii importante, iar centrul comercial Băneasa este la 4,5 km. Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti este la 1,2 km. În weekend se asigură transferuri contra cost spre centrul oraşului, oferite la cerere şi în funcţie de disponibilitate.